Nákupní košík je prázdný

Společnost Agro 2000 s.r.o. Třebíč je se senážním vozem Annaburger HTS 29.03 po roce provozu velice spokojena

Neděle 22.07.2012

Nejlepší reklamou je spokojený zákazník

Společnost Agro 2000 s.r.o. Třebíč patří k největším a nejzajímavějším zemědělským společnostem v ČR. Podobně jako řada našich   velkých zákazníků s technikou Annaburger ,sází na maximální intenzitu využití strojů,co nejnižší náklady a na rychlý servis.

V současnosti pracují ve společnosti Agro 2000 s.r.o. a jejich dceřinných společnostech tři výměnné systémy Annaburger HTS 20.79 , vůz s výtlačným čelem Annaburger HTS 22.18 Schubfix a již téměř rok senážní vůz HTS 29.03 s nuceným řízením náprav.

Osvědčené hydropneumaticky odpružené nápravy

Tak jako na všech návěsech Annaburger v Agro 2000 s.r.o. , najdete také u modelu HTS 29.03 hydropneumaticky odpružené nápravy, hydraulicky odpruženou oj, kompletní elektrohydraulické ovládání stroje , velká kola 600/55-26,5" Michelin a řadu dalších "vychytávek".

Přední a zadní náprava je nuceně řiditelná, přední náprava je zvedatelná, což zvyšuje výrazně průjezdnost terénem v obtížných podmínkách .Náprava se dá totiž přizvednout o 2 cm a tím se dotíží závěs traktoru a kola traktoru dostanou lepší trakci. Obecně platí, že podvozky Annaburger patří k tomu nejlepšímu v oboru .U hydropneumatiky to platí dvojnásobně, protože není moc firem v Evropě v oboru zemědělské dopravní techniky, které v takové míře prodávají na svých strojích tyto hydropneumaticky odpružené nápravy.

Vyprázdnění vozu je velice rychlé

V současné době je možno u senážních vozů Annaburger zvolit tzv. hydraulické rychlovyprazdňování hmoty z vozu nebo tzv. mechanické rychlovyprazdňování, které vyprázdní vůz okolo 1 minuty. U hydraulického systému to jsou 2 minuty. Na vozy jsme schopni namontovat váhy nebo různé typy dopravníků.

Vedle universálních senážních vozů nabízí firma Annaburger také koncept rozmetadla a senážního vozu tzv. 2 v 1. Tato verze je k dispozici jako klasická verze tak i jako systém Teleliner.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás