Nákupní košík je prázdný

Speciální cisterny Annaburger pro přívoz vody a DAMu

Pátek 10.03.2017

Cisterny Annaburger přímo vybízí k nasazení u postřikovačů. Především jejich laminátová nádrž představuje minimální riziko při navážení agresivního DAMu, navíc pokud se nádrž s kombinuje se běžně nabízenou sadou na DAM, kdy jsou v nerezovém provedení i další vnitřní části nádrže, které přijdou do styku s převáženým médiem.

Na novou cisternu o objemu 10 m3 jsme letos navázali cisternami o objemu 12 m3, které byly poměrně často poptávány ze strany zákazníků. Nové cisterny doznaly několika změn. Podvozek bude vycházet z návěsů BasicLiner. Nápravy tedy budou odpruženy listovým perem. Stále platí, že nelze stroj vybavit náběžnou nápravou nebo pneumatikami většími než 560/60 R22,5. Pro tuto velikost cisteren to ale bohatě postačuje. Oj lze provést do horního i spodního závěsu a ve spodním provedení ji lze odpružit listovým perem. Samozřejmostí je vývěva Jurop o výkonu 10 600 l/min.

Mnoho zákazníků jistě ocení možnost namontovat nasávací ruku pro sání z potoků či rybníků. Ruka může být umístěna vpředu či vzadu na cisterně. Další žádanou výbavou je speciální plošina vzadu na cisterně, kde bude umístěno míchací centrum, které rovněž dokážeme dodat. Samozřejmostí je už výše zmíněná sada na DAM a vrchní a boční otvor. Při vožení DAMu lze provést cisternu se silnějšími listovými pery a celkovou hmotností 20 tun.

V současné době je objednáno několik cisteren o objemech 10 a 12 m3, které dorazí do ČR v květnu a červnu. Většina míří přímo k zákazníkům, některé zůstanou jako předváděcí nebo skladové kusy. Tímto ale výčet cisteren zdaleka nekončí. Zájemci mohou na dovoz vody a DAMu využít i standardní cisterny o objemu 15, 18, 21, 24 a 27 m3 nebo přívozné cisterny o objemu 12, 15 a 21 m3. Z portfolia firmy Annaburger si rozhodně vyberete!

V případě zájmu o takové cisterny nás neváhejte kontaktovat!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás