Nákupní košík je prázdný

Speciální akční cena na návěsy Krampe

Pondělí 10.03.2014

Firma Krampe nemá příliš rozsáhlý výrobní program, avšak stroje, které produkuje, patří mezi evropskou špičku. Návěsy Big Body vyrábí firma Krampe od celkové hmotnosti 16 do 34 tun a tyto návěsy patří k nejprodávanějším v Německu. Dalším nosným produktem jsou hákové nosiče se zvedací kapacitou 8 až 30 tun. V segmentu hákových nosičů patří firma Krampe mezi naprostou špičku a dílenské zpracování a výbava nemá mezi ostatními výrobci konkurenci.

Velké úspěchy sklízí Krampe i s výrobou stavebních návěsů Halfpipe. Tyto návěsy jsou konstruovány na velmi těžké podmínky staveb a limitem prodeje jsou zde spíše výrobní kapacity firmy Krampe. Několik těchto návěsů působí i v České republice. V posledních letech byl představen koncept Bandit s rolovací podlahou, který byl vytvořen i pro potřeby tahačů sedlových návěsů.

V České republice mají velký úspěch sklápěcí návěsy Big Body. Jejich doménou je masivní konstrukce podvozku a náprav, jednoduchost a provozní spolehlivost. Především velmi populární model BB 700 s korbou o délce 7 metrů je svými parametry srovnatelný s konkurenčními tridemy.

Naše firma spolu s firmou Krampe připravila speciální akci na návěsy Krampe. Až do 10. dubna 2014 lze pořídit návěsy za zvýhodněné ceny. To platí pro celý sortiment Krampe. V případě zájmu kontaktujte nás nebo své regionální prodejce strojů Krampe. Využijte této mimořádné nabídky pro doplnění svého strojového parku o profesionální, robustní a spolehlivou techniku KRAMPE.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás