Nákupní košík je prázdný

Skvělě vybavená cisterna Annaburger jezdí v podniku Agro Hoštka

Čtvrtek 22.09.2022

V Hoštce mají s Annaburgery velké zkušenosti. V roce 2012 pořídili návěs HTS 22.14 na hydraulicky dopruženém podvozku. Později následovala cisterna HTS 20M.27 a další návěs HTS 20.14, opět na hydraulickém podvozku. V tomto roce jsme do Hoštky dodali aplikační cisternu HTS 24.28 s objemem nádrže 18 kubíků.

Cisterna HTS 24.28 je speciál s posunutými nápravami dozadu pro vyšší nosnost tříbodového závěsu, což se hodí při práci s diskovým zapravovačem ZuniDrill o záběru 4,5 m. Cisterna je také vybavena 15 m širokým hadicovým aplikátorem od firmy Vogelsang. O plnění cisterny se stará čerpadlo Vogelsang, které na přání bylo dodáno s výkonem 5 430 l/min. 

Podvozek cisterny je klasika - hydraulicky odpružené nápravy, přední náprava zvedatelná, zadní náprava náběžná, pneumatiky jsou největší možné - Alliance 750/60 R30,5. Oj je samozřejmě hydraulicky odpružená, má nosnost 4 tuny příčného zatížení a připojení k traktoru je přes kouli K80.

Ovládání cisterny je přes ISOBUS, což je mimochodem populární volba v Hoštce, neboť i návěs 20.14 je ovládaný přes ISOBUS. Ovládání stroje se provádí přímo přes terminál traktoru Fendt. Cisterna měla být původně vystavená na výstavě Techagro v dubnu tohoto roku. Pak dokonce měla být vystavená i na výstavě v Lipsku, ale díky problémům s dodávkou komponentů se výroba zdržela.

Přejeme společnosti Agro Hoštka a.s. mnoho spokojenosti s cistenrou Annaburger a těšíme se na další spolupráci.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás