Nákupní košík je prázdný

Skvěle připravený polní den firmy HM Hodonín s.r.o.

Sobota 08.09.2012

Profesionálně připravený  den techniky u firmy HM Hodonín

Náš partner v oblasti dopravní techniky Annaburger, firma HM Hodonín uspořádala ve čtvrtek dne 6.9. 2012 velice povedené polní předvádění strojů světoznámých značek Case IH,Lemken,Krone a dalších . V oblasti dopravní techniky pro profi využití se prezentovala také dopravní technika firmy Annaburger.

Náš partner představil výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s cisternovou nástavbou 18 m3 ze Slováckého statku Hodonín, Výměnný systém HTS 22.79 s korbou ze Strážnice a dva vozy s výtlačným čelem. Zcela nový návěs HTS 20.18 Schubfix a také největší vůz na přepravu senáží ,ale i obilí, Annaburger Schubmax HTS 29.17 s nuceným řízením náprav a objemem 55 m3. Všechny čtyři vozy byly vybaveny hydropneumatickým odpružením náprav a oje.

Po předvedení techniky Case IH a Lemken přišla řada na řezačku Krone a profesionální odvoz pomocí výměnného systému HTS 22.79 s korbou.

Rádi bychom firmě HM Hodonín tímto poděkovali za profesionální presentaci značky Annaburger na tomto velice vydařeném předváděcím dni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás