Nákupní košík je prázdný

Školení u firmy Vogelsang proběhlo úspěšně

Sobota 18.02.2012

Nové informace a servisní zkušenosti

Naše firma poskytuje autorizovaný servis na výrobky značky Vogelsang po celé ČR. K tomu patří také vybavení nejmodernější technikou a také pravidelné servisní školení pro servisní personál. Pravidelné školení a výměna zkušeností je v této oblasti nutností. Proto naši servisní technici vyrazili tento týden do firmy Vogelsang v Essenu (Německo), kde se tři dny školili o novinkách v oblasti čerpání kejdy, drcení rostlinných zbytků a seřízení výrobků firmy Vogelsang.

Bioplynové stanice a rychlý servis

Bioplynové stanice, které používají čerpadla nebo drtiče firmy Vogelsang vyžadují od naší firmy v případě poruchy nebo problému rychlý a kvalifikovaný servisní zásah. Proto klade naše firma velký důraz na dokonalé proškolení servisního personálu. Zkušenosti z této oblasti se nám hodí i při servisu cisteren Annaburger, Vakutec,aplikátorů Bomech a také jiných značek cisteren, které používají  komponenty a výrobky firmy Vogelsang.

V našem skladě v Čížkovicích máme k dispozici rozsáhlé množství náhradních dílů na čerpadla, Roto-cuty, dělící hlavy a další výrobky Vogelsang. Servisně se staráme také o dva samochody Claas Xerion , kde jsou zabudována čerpadla Vogelsang.

Příznivé ceny nahradních dílů a servisu

U naší firmy má zákazník, jež má problém s čerpadlem Vogelsang, vždy jistotu rychlého a kvalifikovaného zásahu. Čerpadlo rozebereme přímo u zákazníka, zjistíme, které díly jsou poškozeny a přímo na místě stanovíme cenu opravy. Zároveň namontujeme nové díly. U nás si zákazník nemusí kupovat náhradní čerpadlo.

V případě potřeby můžete náš servis Vogelsang vyzkoušet.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás