Nákupní košík je prázdný

Senážní vůz Annaburger HTS 29.03 uveden do provozu ve společnosti Agro 2000 s.r.o. Třebíč

Pátek 29.07.2011

Vůz na speciální účely

Po rozsáhlém výběru se společnost Agro 2000 s.r.o. rozhodla pro zakoupení senážního vozu Annaburger HTS 29.03 na osvědčeném hydropneumaticky odpruženém podvozku a s nuceným řízerním náprav. Ve středu jsme uvedli tento návěs do provozu, včetně namontování malé koule K 50 na traktor New Holland a seřízení celého systému nuceného řízení náprav,což je u naší firmy běžná služba.

Vůz o objemu 50 m3 byl vyroben speciálně pro dopravu senáží pro potřeby bioplynové stanice, kterou společnost Agro 2000 provozuje nedaleko od Třebíče ve vesnici Dubinka. Snahou společnosti bylo naložit celou várku senáže na jeden den a odvést jí ze skladu vzdáleného 10 km do bioplynové stanice.

Vzhledem k velikosti společnosti Agro 2000 s.r.o. bude vůz nasazen také na sklizeň siláží a senáží v rámci firem ve skupině Agro 2000, což je logické protože takto velký vůz snižuje náklady na odvoz senáží poměrn výrazně oproti klasické technice.

Společnost Agro 2000 používá mimo to již řadu let dva výměnné systémy HTS 20.79 s rozmetadly, vůz s výtlačným čelem HTS 22.17 a senážní lis AG-Bag G-7000.

O nasazení tohoto zajímavého vozu vás budeme informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás