Nákupní košík je prázdný

Senážní vůz Annaburger HTS 29.03 se vedle odvozu hmoty pro bioplynovou stanici zapojil i do sklizně kukuřice

Úterý 06.09.2011

První větší nasazení

Senážní vůz HTS 29.03 je hydropneumaticky odpružen, má nucené řízení náprav a pneumatiky 600/55-26,5" Michelin. Objem korby je okolo 50 m3 , přičemž vystačí na denní závoz senáže a siláže pro bioplynovou stanici při jedné jízdě. Vedle toho je vůz nasazen nyní i při sklizni senáží a siláží, jak je vidět na snímcích pořízených panem Karáskem, technikem firmy Agro 2000 s.r.o.

Díky třem řetězovým dopravníkům probíhá vyprazdňování vozu bez problémů, To platí i pro plnění senážního lisu Budissa Bag, který společnost Agro 2000 vlastní. Na snímcích je vidět prosekávání kukuřice a následné plnění ze dvou sklízecích řezaček najednou. V přední části vozu je vidět sklopné čelo ,které se při prosíkání sklopí dolů.

Společnost Agro 2000 s.r.o. Třebíč je s novým vozem Annaburger velice spokojena. Vůz nevybočuje , pokud jde o kvalitu známou u ostatních třech vozů, které spoelčnost Agro 2000 vlastní. 

Ideální je také kombinace návěsu Annaburger HTS 29.03 s traktorem New Holland řady 7000.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás