Nákupní košík je prázdný

Senážní vozy Annaburger v Hrádku u Sušice

Pondělí 17.06.2013

Výměnné systémy Annaburger jsou nejprodávanější víceúčelové podvozky u nás. V České republice jich jezdí již více než 300 kusů všech různých velikostí. Firma Annaburger umí postavit víceúčelový vůz i na obyčejný podvozek. Klasické rozmetadlo hnoje lze totiž přestavit na senážní vůz. Odendá se rozmetací ústrojí, přišroubují se hydraulická vrata, nasadí nástavky a za cca 2 hodiny je přestavba hotová.

V Hrádku u Sušice pořídili tuto kombinaci na výměnné podvozky HTS 22.79. Kdykoliv tak lze na podvozky dokoupit cisternové nástavby o objemu 18 m3, nebo jakoukoliv jinou nástavbu. Výměnné systémy jsou vybaveny hydropneumatickým odpružením, které zajišťuje skvělý komfort jízdy a stabilitu na svahu, ale také umožňuje rychlou výměnu nástaveb. Součástí odpružení je i hydraulicky odpružená oj, kterou lze použít například pro lepší vyprazdňování na jámě. Samozřejmostí techniky Annaburger jsou pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5.

Senážní vůz Annaburger lze na přání vybavit rozdružovacími válci pro jemnější rozvrstvení hmoty na žlabu, či mechanickým nebo hydraulickým rychlovyprazdňováním, které zrychlý posuv řetězového dopravníku a vůz tak lze vyprázdnit už za 1 minutu.

Přejeme VOD Svatobor mnoho spokojenosti s technikou Annaburger!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás