Nákupní košík je prázdný

Senážní lis Budissa bagger RT -8000 Profi - extra třída sama pro sebe

Neděle 08.04.2012

Lis  do náročných  služeb...........

Lisování vojtěšky nebo travních senáží do vaku  od sběracích vozů není jednoduchá záležitost, protože majitel senážních vozů musí dodržovat určitá technologická pravidla ,pokud jde o vlákninu,délku řezanky a sušinu lisované hmoty. Z tohoto důvodu nabízíme našim zákazníkům neustálé bezplatné poradenství po celou dobu spolupráce při provozu lisu.

Podniky služeb v celé Evropě jsou konfrontovány se stále větší konkurencí , která je nutí vylepšovat své služby. Firma Budissa Bag nabízí podnikům služeb již několik let speciální model senážního lisu RT-8000 Profi, který byl v letošním roce výrazně inovován. Tento lis má zesílenou převodovku pro traktory s výkonem 200 k, má nový typ čištění komory,který zrychlí výměnu místa pro vakování, nově je lis vybaven dálkovým ovládáním natáření všech 4 kol z kabiny traktoru. Profi lis je jedinný lis na trhu(připojený za traktor), který není nutno odpojovat v pracovní poloze od traktoru mezi dopravní a transportní pozicí. Po vytážení jednoho čepu (nyní hydraulicky z kabiny) se oj hydraulicky spolu s koly natočí do pracovního záběru.

Na obrázcích z loňského jara je nový lis RT  -8000 Profi u našeho zákazníka, podniku služeb , který lisuje senáž v lince se senážními vozy Poettinger. Zákazníci této firmy kvitují velice dobrou výkonnost linky a příznivé náklady na 1 t,což dává našemu "službaři" výhodu na trhu k získání dalších zákazníků.

Pokud se zajímáte o skladování senáže od senážních vozů ,kontaktujte nás. Na praktických příkladech od zákazníků vám ukážeme výhody naší technologie.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás