Nákupní košík je prázdný

Senážní lis Budissa Bagger RT 5000 - ideální řešení pro malé farmáře

Úterý 07.02.2017

Senážní lisy RT 5000 od firmy Budissa Bagger je nejmenší a  vývojově nejmladší senážní lis vyvinutý speciálně pro malé farmy, které doposud ukládaly objemná krmiva do balíků či na hromady. Tento lis nemá klasický příjmový stůl s gumovým dopravníkem, ale je vybaven násypkou. Je nutné tedy lis plnit čelním nakladačem či manipulátorem.

Tento „Baby Bagger“ umí vakovat siláž, cukrovarnické řízky, celé i drcené kukuřičné zrno, LKS a jemně nařezanou senáž.  Lis má průměr komory 1,65 m, což ocení hlavně malí farmáři. Jelikož zde není lanová zábrana, lze dělat vaky libovolně dlouhé a velmi blízko vedle sebe. Předností je vysoký výkon 30 – 50 t/hod. a potřeba jen malého traktoru o výkonu do 80 PS. Efektivita lisu je při vakování od 500 t/rok. Věříme, že lis Budissa Bagger RT 5000 ocení hlavně farmáři, kteří se chystají nahradit balíky a výrazně uspořit za konzervaci a skladování objemných krmiv. Lze jej dodat i v kompostovací úpravě.

Další informace k tomuto stroji Vám rád poskytne Ing. Petr Dvořák, tel.: 725 878 633.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás