Nákupní košík je prázdný

Seminář o aplikaci kejdy se podařil

Pondělí 23.05.2011

Seminář na úrovni

Velice pěkné prostředí sálu, velká účast praktiku z celé ČR, mezinárodní účast referujících a praktické zklušenosti z provozu aplikační techniky u firmy Agroslužby 3S, tak lze v krátkosti schrnout tento seminář.

Zajímavostí bylo také to, že se ho hojně zůčastnilo také mnoho prodjců konkurenčních značek cisteren. Snaha získat nové informace o technice a o kejdě se tedy netýkala jen  farmářů, ale také prodejců a konkurenčních službařů, kteří rovněž dorazili.

Po obědě byl vyhrazen čas pro předvádění. Poprvé v ČR byl představen samochod AG-Chem Teragator s 18 m3 cisternou a zapravováním do půdy, na kterém se podílela také naše firma. Kypřič Lemken Heliodor jsme opatřili v hadicemi a dělící hlavou EXO-CUT od firmy Vogelsang.

Samochod AG-Chem nejdříve nasál kejdu z přívozné cisterny Annaburger hT 24.27 a poté jel předvést zapravení kejdy do půdy. V další části jsme představiůli dvě cisterny. První byla 15 m3 cisterna Vakutec s tzv. Rollstop aplikátorem o záběru 12 m, která váží jen 6 t.

Druhou cisternou byla cisterna Annaburger HTS 22.27 K  o objemu 18 m3, která přijela z Horního Bradla, kde normálně pracuje. Jedná se o nový typ cisterny s koly 30,5" a hydropneumatickým odpružením náprav BPW.

Na závěr byla ještě představena nakládací techniky firmy CAT.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás