Nákupní košík je prázdný

Sedlový návěs Krampe Bandit získal na veletrhu IAA v Hannoveru inovační cenu "Trailer inovation"

Pondělí 25.10.2010

Krampe pojem pro inovace a nové nápady

Firma Krampe je obecně považována za pojem v oblasti inovací a dobrých nápadů v zemědělské dopravní technice. Na bázi úspěšného konceptu Bandit vznikla nástavba na sedlový kamionový nosič, která byla vystavena na letošní výstavě IAA v Hannoveru a kde získal tento koncept třetí cenu v oblasti "trailer inovation".

Výhodou konceptu Bandit je vyprazdňování korby bez nutnosti sklápění a nízkých halách . Pomocí oboustranně se pohybujícího se gumového dopravníku je možno materiál vykládat ,ale také nakládat. Dalším plusovým bodem je jednoduché čištění korby u různých přepravovaných materiálů.Šikmá krycí plachta dokonale kryje materiál před úletem a poškozením (obilí). Gumový pás umožňuje dávkování materiálu a také nakládání kusového zboží jako jsou balíky nebo palety.Pro materiály jako jsou brambory je gumová podlaha ideální z hlediska malého poškození. Nástavba je připevněna na podvozku firmy Langendorf/Waltrop, který je vzduchem odpružen, má BPW nápravy . Ovládání gumového podlahového dopravníku je provedeno dálkovým ovladačem, takže obsluha může sedět v nakladači a posouvat například palety.

Pokud Vás nový koncept vozu zajímá rádi Vám o něm sdělíme více.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás