Nákupní košík je prázdný

Sedlové cisterny Annaburger představují špičku v přepravě kejdy

Čtvrtek 10.08.2017

Firma Annaburger nabízí skutečně komplexní řešení v oblasti přepravy a aplikace kejdy. Nejen že nabízí aplikační cisterny s vývěvou či čerpadlem v objemech 10 až 27 m3, ale nabízí i mnoho variant, jak kejdu k aplikačním cisternám dovážet. Přívozné cisterny se vyrábí v objemech 12 až 27 m3, a i zde je u některých modelů možnost vybrat si stroj s vývěvou nebo s čerpadlem. Na vrcholu pomysleného přepravního řetězce stojí sedlové cisterny za nákladní automobily či agro trucky o objemu až 30,5 m3.

Sedlové cisterny jsou celé konstruované v továrně v Annaburgu. Stroje se vyznačují mohutným páteřovým rámem, který je pod celou cisternou. Díky tomu je cisterna odolnější vůči rázům vznikajícím při přejezdu nerovností a vůči krutům, které vznikají při nájezdech na polní cesty nebo pozemky. Podvozek má většinou tři nápravy, které jsou vzduchově odpružené. První náprava je zvedatelná a zadní náběžná. Cisternu je možno vybavit silničními pneumatikami, případně i flotačními o rozměru 560/60 R22,5.

Cisterny mají klasickou sklolaminátovou konstrukci a mají objem nejčastěji 28,5 a 30,5 kubíků. Samozřejmostí je možnost dodat návěs s plnícím čerpadlem Vogelsang, nebo s vývěvou Jurop. Samochodné aplikátory nebo aplikační cisterny mohou z cisterny nasávat přes různé druhy Andocků, buď připevněných na zadním čele, nebo nízkých vzadu na cisterně.

Sedlové cisterny Annaburger stojí sice cenově nad klasickými silničními návěsy, ale svou robustní konstrukcí jsou nejvhodnějším řešením pro dopravu kejdy či digestátu na nezpevněných cestách. V případě poptávky po řešení přepravy kejdy či digesátu ve Vašem podniku nás neváhejte kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás