Nákupní košík je prázdný

Sedlová cisterna Annaburger jezdí na Vysočině

Pondělí 30.07.2018

Sedlové cisterny Annaburger se vyrábí se vzduchem odpruženým podvozkem s nápravami BPW. Přední náprava je zvedatelná a zadní natáčecí. Lze zvolit různé pneumatiky, od silničních 385ek, přes 425ky až po flotační penumatiky 560/60 R22,5. Důležitou roli hraje páteřový rám cisterny, který zajišťuje pevnost a tuhost cisterny při najíždění na pole a při cestě po nezpevněných komunikacích.

Nádrže se vyrábí v objemech 21, 25, 28,5 a 30,5 kubíků. Cisterna je standardně bez plnění, ale na přání ji lze vybavit čerpadlem Vogelsang nebo hydraulicky hnanou vývěvou Jurop. Samozřejmostí jsou různé verze Andocků pro plnění samochodů nebo aplikačních cisteren.

Dodaná cisterna má objem 28,5 kubíků a na přání zákazníka byla vybavena vývěvou Jurop. Agregována je se čtyřkolovým tahačem Tatra a zachytili jsme jí při navážení materiálu k samochodnému aplikátoru kejdy Terra Gator.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás