Nákupní košík je prázdný

Schubmax od Annaburger vítězí v Německu u podniků služeb

Pondělí 06.06.2011

 

 
Návěsy s výtlačným čelem Anaburger Schubmax – ideální logistika pro bioplynové stanice
   Firma Annaburger již několik let s úspěchem vyrábí velkoobjemové vozy s výtlačným čelem pod názvem Schubmax.  Speciálně třínápravové vozy jsou nyní velice populární ve východním Německu, díky své universalitě a především objemu.  Od roku 2007 vyrobila firma Annaburger přes 170 kusů třínápravových návěsů Schubmax .Každým rokem přibývá 40-50 kusů nových strojů Schubmax.
 
 Modely HTS 29.17 a HTS 33.17 mají objem 55 m3 , s kupkou skoro 60 m3.  V praxi se v nich vozí až 24 t senáže nebo siláže. I tandemový vůz má úctihodný objem 41 m3 . Oba dva vozy patří prakticky k tomu největšímu pro dopravu objemu na trhu. Tridem Schubmax nahradí při odvozu senáží dva návěsy o objemu 27 m3 a jeden traktor okolo 190 k ,což je výrazná úspora nákladů.
Hydropneumaticky odpružené nápravy BPW
      Varianta pro velké podniky má u třínápravových vozů  již ve standardu hydropneumaticky odpružené nápravy BPW, hydraulicky odpruženou oj, elektrohydraulické ovládání funkcí stroje,zadatelnou přední nápravu a velké pneumatiky 600/55-26,5 „ . Díky tomu dosahuje Schubmax excelentich jízdních vlastností jak na silnici ,tak i na poli.   Senáž se dá ve voze lehce komprimovat asi o 15%, vyprazdňování materiálu z vozu je plynulé bez nebezpečí převrácení vozu. Ideální jsou návěsy Annaburger Schubmax pro plnění senážních lisů firmy Budissa Bag,  která s firmou Annaburger úzce spolupracuje.
Tam kde mají nízké stropy …..
U obilí je potřeba do vozů dávat méně hmoty, protože základní korba je objemově dělána na lehké materiály. Schubmax ocení ti, kteří chtějí vyprazdňovat do koše, dávkovat materiál na gumový pás nebo do příjmového koše bioplynové stanice. Korba vozu je neobyčejně robustní a vysoce pevná. Výtlačný štít je konstruován na základě zkušeností s vozem Schubfix, který firma Annaburger zkonstruovala dříve.
Nástavba na výměnný systém Multi Land Plus
       Vedle jednoúčelových vozů nabízí firma Annaburger nástavby Schubmax také na výměnný systém Multi Land Plus. K dispozici jsou nástavby na modely HTS 20.79,22.79 ,29.79 a 33.79. Nástavby jsou z důvodů podvozků výměnného systému kratší. Ostatní věci jsou ale kompatibilní s jednoúčelovými vozy.
Novinka roku 2011
V letošním roce chystá firma Annaburger u návěsů Schubmax lehkou inovaci. Postranice vozu budou nabízeny nově také s výškou 1,3 m nebo 1,78 m pro přepravu obilovin nebo brambor, pro přepravu senáží dostane vůz plechové postranice, které zvýší objem vozu na stávající úroveň. Firma tak reaguje na možnost přetížení vozu s objemem 41 nebo 55 m3 při přepravě obilovin.

Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás