Nákupní košík je prázdný

Schubfix pracuje již rok v Horních Dunajovicích na Znojemsku

Čtvrtek 05.09.2013

Akciová společnost AGRA Horní Dunajovice je dlouholetým uživatelem techniky Annaburger. V podniku provozují výměnný systém HTS 20.79 s korbou a rozmetací nástavbou od roku 2005. V loňském roce pořídili jednoúčelovou cisternu HTS 20.27, která je předurčena pro hnojení v porostu kukuřice. A dále zakoupili vůz s výtlačným čelem HTS 20.18 Schubfix.

Schubfix je špičkově vybaven. Podvozek i oj jsou odpruženy hydralicky, což mimo jiné znamená, že přední náprava je zvedatelná a natáčení zadní nápravy se automaticky zablokuje. Vůz je obut do pneumatik Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Vůz je dále vybaven elektrohydraulickým ovládáním, regulací posuvu štítu a také tříválcovým rozmetacím ústrojím. Schubfix tak lze přestavit na rozmetadlo hnoje. U Annaburgu je navíc v kombinaci s výtlačným štítem použito klasické rozmetací ústrojí s kotouči, takže lze rozmetat hnůj na záběr až 24 m. Objem korby Schubfixu je cca 26 m3. Objem lze dále zvětšit nástavky 40 cm vysokými.

I když byl model Schubfix nahrazen novějšími a většími modely Schubmax a Schubmax Plus, stále se vyrábí především na východní trhy, kde je o něj velký zájem. Pokud zákazník požaduje tento koncept, jsme schopni jej dodat. V současné době máme předváděcí dvounápravový Schubfix HTS 22.18, který si může zájemce vyzkoušet.

Společnosti AGRA Horní Dunajovice přejeme mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás