Nákupní košík je prázdný

SchubFix HTS 20.18 s výtlačným čelem dorazil dnes do ČR

Úterý 04.09.2012

Profi nápravy i na návěsech s výtlačným čelem HTS 20.18 SchubFix

Stále více našich zákazníků objednává u firmy Annaburger hydropneumaticky odpružené nápravy BPW, které jsou u firmy Annaburger speciálně upravené. Tyto nápravy se nyní objevily také na voze s výtlačným čelem SchubFix HTS 20.18, který jsme dnes vypravili k našemu prodejci na Moravu. Tento "služebně nejstarší" model výtlačného vozu firmy Annaburger patří k tomu nejrobustnějšímu, co lze v oboru vozů s výtlačným štítem na trhu dostat.

Firma Annaburger vsadila u tohoto konceptu vozu na jeden hydraulický píst výtlačného čela a vlastní hydraulický systém s čerpadlem. První stupeń pístu má výtlak 45 t. U tohoto  vozu je možno velice dobře komprimovat hmotu, protože stěny jsou velice stabilní. Rovněž elektronické dávkování hmoty podle tabulek je u tohoto vozu ve standardu. Platí to především pro rozmetací adaptér, který rozmetá hnůj na 24 m.

V krátké době vám přineseme fotky z nasazení vozu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás