Nákupní košík je prázdný

S novým traktorovým mixerem jsou v Horním Bradle spokojeni

Pondělí 23.07.2012

Homogenizace kejdy je velký problém většiny farem v ČR

Pokud porovnáváte praxi při vyvážení kejdy u nás a v zahraničí (Německo, Rakousko), tak zjistíte, že na západ od našich hranic věnují daleko více pozorností homogenitě kejdy z hlediska skladovatelnosti, ale především s ohledem na aplikovatelnost kejdy. V závislosti na typu kejdy (hovězí, vepřová) se musí jímka promíchat před aplikací a často i při aplikaci (hovězí kejda). Tyto zásady platí ale i pro fugát z bioplynových stanic. Sušina kejdy se v řadě podniků blíží 7-9%, což je problém z hlediska využití takovéhoto materiálu pro hnojení.

Poradenství firmy Vakutec

Naši odborníci vám přímo podle konkrétních podmínek u vás v podniku poradí vhodný typ míchadla.Pokud bude k dispozici předváděcí model míchadla, může si zákazník míchadlo vyzkoušet nebo pronajmout. Díky novému typu vrtulí jsme schopni štřit čas a energii až ve výši 50%,což se určitě vyplatí.

Předváděcí michadlo Vakutec

Během příštích 14 dní dostaneme od firmy  Vakutec další míchadlo na předvádění, které bude okamžitě k dispozici našim zákazníkům. V současnsoti se snažíme řešit problémy našich zákazníkiů, které způsobují většině z nich velké  ekonomické ztráty.  Pokud máte se sedimentací kejdy v zásobnících kejdy problémy, dejte nám vědět, rádi vám poradíme.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás