Nákupní košík je prázdný

Rychlý servis pro bioplynové stanice a nejen pro ně

Středa 01.06.2011

Rychlá akce je náš cíl

Pokud objevíte na své bioplynové stanici  tmavě zabarvené čerpadlo nebo řezací zařízení Roto-cut, pak je to zcela určitě výrobek přední německé firmy Vogelsang, pro kterou naše firma poskytuje smluvní značkový servis. Cílem všech zainteresovaných je poskytovat kvalitní a cenově příznivé služby a servis , který odpovídá standardu firmy Vogelsang všude v Evropě.

Proto máme neustále k dispozici jednoho ze tří vyškolených servisních techniků , který je připraven na zavolání vyrazit na místo poruchy, či běžné výměny pracovních orgánů čerpadel.

Podobně je tomu i s čerpadly na cisternách a s dělícími hlavami hadicových aplikátorů. To je místo, kam se obsluha cisterny dívá naposledy a většinou v okamžiku, když aplikátor nedávkuje správně kejdu.

Ze zkušeností provozovatele někoolika předváděcích cisteren vím, že dělící hlavy je potřeba stejně jako celou cisternu připravit na zimu, případně na sezonu. Zde je náš servis k dispozici radou ,případně kontrolní prohlídkou za nízkou cenu.

Předvídat poruchy sporávnou údržbou se jistě vyplatí a ušetří to mnoho finančních prostředků.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás