Nákupní košík je prázdný

Rychlý servis na čerpadla Vogelsang pro bioplynové stanice a nejen pro ně....

Sobota 12.03.2011

Rychlý servis na čerpadla a dělící hlavy Vogelsang

Každá věc v oblasti servisu zemědělské techniky nebo servisu technologie vyžaduje určitou odbornost a vybavení servisního personálu. Naš servisní tým je pravidelně školen a postupem času získává vlastní zkušenosti v této oblasti.

Před časem jsme ve spolupráci s firmou Vogelsang, předním výrobcem čerpadel a technologií pro bioplynové stanice ,čistírny odpadních vod  a aplikační cisterny na kejdu, začali nabízet značkový servis na výrobky této firmy.

V tomto právě skončeném týdnu jsme měli plné ruce práce, protože jsme opravovali hned tři čerpoadla a dvě dělící hlavy na aplikátorech. Po určité době se gumové písty čerpadel Vogelsang opotřebí a je třeba je vyměnit. K výměně slouží mimo jiné specializované stahováky a natahováky, které jsou různé pro každý typ čerpadla.  Proto je důležitý značkový servis ,který je pro zákazníka levnější než vlastní montáž vlastními pracovníky. Když dojde k porušení těsnění nebo kartridge pomocí neodborné montáže ,je škoda větší než odborná montáž se zárukou.

Dělící hlavy hadicových aplikátorů potřebují také svou údržbu

Dělící hlavy většiny hadicových aplikátorů předních firem jsou většinou výrobky firmy Vogelsang. Po čase je třeba udělat kontrolu oporřebení řezacích nožů nebo protiostří, případně může zákazník například u dělící hlavy EXO-CUT doobjednat protiostří s většími nebo menšími otvory pro regulaci průtoku. To vše zajišťuje naše firma pro zákazníky v celé ČR .

V případě potřeby je náš specializovaný poradce schopen poradit jak postupovat při údržbě ,případně je možno objednat kontrolu stavu opotřebení dělících hlav nebo čerpadla.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás