Nákupní košík je prázdný

Různé verze přívozných cisteren Annaburger

Čtvrtek 09.02.2012

Velice oblíbená a cenově příznivá cisterna

Přívozné cisterny HT 24.27 o objemu 21 m3 vyrábí firma Annaburger v různé výbavě bez vývěvy, s čerpadly Vogelsang s kombinovaným agregátem Jurope Julia, v různém barevném provedení rámu. Vedle čistě přívozné verze existuje i verze s hadicovým aplikátorem o záběru 9 a 12 m.

Švýcarská verze jako mobilní čerpadlo

V minulém týdnu jsme měli možnost se seznámit se speciální přívoznou cisternou pro svýcarského zákazníka, která vedle přívozu kejdy umožňuje i stacionární využití jako zásobník na kejdu a čerpadlo pro hadicový způsob aplikace kejdy. V praxi stojí tato cisterna na kraji pole, ostatní cisterny přivážejí kejdu a čerpadlo žene kejdu hadicí dlouhou 500 - 600 m k hadicovému aplikátoru ,který je agregován s malým traktorem.

Tato forma aplikace je vhodná na jaře a na svažitých pozemcích, kam se cisterna nedostane.

Každopádně je přívozná cisterna Annaburger velice zajímavá pro různorodé zákazníky v Německu i v ČR. o tom svědčí i počet prodaných přívozných cisteren za traktor od firmy Annaburger, který se v ČR každoročně zvětšuje.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás