Nákupní košík je prázdný

Rozmetadlo Güstrower GDK 8.000 pro ZOD Potěhy

Pátek 10.02.2017

Rozmetadla Güstrower představují jedinečný stroj na aplikaci minerálních hnojiv. Jako jedny z mála na trhu dokáží aplikovat klasická minerální hnojiva, močovinu, vlhčené i jemně mleté vápence, masokostní moučku nebo maglit. Základem je řetězový dopravník, který umožňuje precizní aplikaci jakýchkoliv materiálů. Dopravník pomáhá rozrušovat materiál v zásobníku a narozdíl od gumového pásu nemá problém s prací na svahu či s jízdou z kopce.

ZOD Potěhy patří k předním zemědělským podnikům, hospodařícím ve východních Čechách. Jsou také váženým zákazníkem naší firmy. Krom staršího rozmetadla Güstrower D 056 provozují také 8 Annaburgerů. Nové rozmetadlo má nahradit právě stávající model D056. GDK 8.000 má základní objem 8 kubíků, což jde dále zvyšovat pomocí nástavků, které ale na stroji pro Potěhy nejsou. Na stroji je namontována rolovací plachta a především sekční a klínové hnojení včetně navigace.

Tento systém dělí aplikační záběr na 6 sekcí a umí vypínat jednu nebo dvě krajní sekce. Celý proces je automatický a je řízen počítačem. Další zajímavostí rozmetadla je parabolicky odpružená náprava pro klidnější jízdu po silnici, nebo hydraulické hraniční hnojení. Standardní výbavou rozmetadla je vlastní hydraulický okruh, který pohání lopatky, a již zmíněný řetězový dopravník, který zajišťuje precizní dávkování různých materiálů v různých podmínkách. To činí Güstrower nejuniversálnějším rozmetadlem na trhu.

Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti s novým rozmetadlem a ať jediná pohnojená věc je dané pole. Rozmetadlo GDK 8.000 dodala do ZOD Potěhy firma Strom Praha a.s. - středisko Habry. Za fotografie děkujeme Ing. Ivě Vančurové ze střediska Habry.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás