Nákupní košík je prázdný

Rozmetadlo GDK 7.000 jezdí od loňska na Příbramsku

Pondělí 03.02.2014

Základním poznávacím prvkem rozmetadel Güstrower je vedle zelené barvy také řetězový dopravník, který Güstrower používá jako jediný výrobce na trhu. Řetězový dopravník dokáže aplikovat téměř jakákoliv hnojiva, od granulovaných přes masokostní moučky až po vápno v suchém i vlhkém stavu. Malá vzdálenost ližin dopravníku umožňuje vynášení hnojiva v poměrně malých dávkách, což je výhodné při variabilním hnojení pomocí GPS. V neposlední řadě řetězový dopravní neproklouzne tak, jako gumový pás, což opět zajišťuje vysokou přesnost aplikace.

Mezi další výhody patří vlastní hydraulický okruh, který zajišťuje stálé otáčky rozmetacích kotoučů bez ohledu na to, jestli se jede do kopce a nebo z kopce. Rozmetadla Güstrower jsou také v základu připravena na aplikaci podle GPS, výnosových map nebo N - senzoru. V neposlední řadě lze rozmetadla vybavit aplikačními šneky na vápno o záběru 9 či 12 metrů.

Model GDK 7.000 je jeden z nejoblíbenějších z celé nabídky firmy Güstrower. Základní objem je 7 m3, pomocí nástavků jej lze zvýšit na 10 či 11 m3. Vedle tohoto modelu firma Güstrower nabízí stroje s objemem 5, 6 a 8 m3 základního objemu na jedné nápravě. Pro fajnšmekry tu jsou dvounápravová rozmetadla GDK 8.000 - T a GDK 10.000 o objemu až 16 m3.

V Rosovicích je rozmetadlo GDK 7.000 vybaveno nástavky o výšce 450 mm, které zvedají objem až na 11 m3. Rozmetadlo je vybaveno aplikačními šneky na vápno o záběru 9 m, i klasickým rozmetacím ústrojím. Rozchod rozmetadla je 2,25 m, stroj je schválen na 40 km/h a pneumatiky jsou od firmy BKT a mají rozměr 650/65 - 30,5.

Do Rosovic dodala rozmetadlo Güstrower firma Daňhel Agro a.s., náš prodejce v této oblasti. Přejeme ZD Rosovice mnoho spokojenosti se strojem Güstrower.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás