Nákupní košík je prázdný

Rozmetadla Güstrower jsou tradičně mezi prvními stroji na poli

Úterý 28.02.2017

Rozmetadla Güstrower patří k oblíbeným strojům na aplikaci minerálních hnojiv. Mezi taženými rozmetadly patří mezi špičku především co se týče universality a schopnosti rozmetat různé materiály v různých podmínkách s vysokou přesností. To je možné díky řetězovému dopravníku, který Güstrower jako jedna z mála firem využívá. Dopravník napomáhá rozrušování  materiálu a zajišťuje jeho přesné dávkování bez ohledu na svažitost pozemku či jízdu do kopce nebo z kopce.

Modely D 056 měly objem 6 kubíků, odpovídají tedy dnešnímu modelu GDK 6.000. Rozmetadla je možné vybavit různými pneumatikami, rozchodem 1,8 nebo 2,25 m, samozřejmostí je možnost nástavků, plachty, speciálních lopatek na rozmetání vápence a nebo v poslední době hodně populární klínové hnojení.

Na fotografiích je vidět agregace rozmetadla D 056 ze ZD Klapý s traktorem Zetor o výkonu motoru cca 125 koní. Zde je velká přednost rozmetadel Güstrower, neboť je běžně lze agregovat s traktory o nižším výkonu motoru. To je možné díky vlastnímu hydraulickému okruhu, který tak činí rozmetací lopatky nezávislé na otáčkách vývodového hřídele a není tedy nutné dodržovat stálé otáčky kardanu (a tedy i motoru) při jízdě do kopce.

Fotografie rozmetadla Güstrower D 056 ze ZD klapý nám zaslal pan Matěj Černý, kterému za ně velmi děkujeme!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás