Nákupní košík je prázdný

Rozmetací nástavby Gustrower pro různé nosiče, nyní také pro výměnný systém Annaburger

Pondělí 20.02.2012

Profi technika, která funguje

Každému z oboru aplikace hnojiv a především z oboru agroslužeb je známý systém dávkování hnojiva pomocí řetězového dopravníku u rozmetadle Gustrower (dříve Forschritt). Firma Gustrower více jak 20 let pracuje na zdokonalování svého systému dávkování hnojiva a v současnosti disponuje velice kvalitní technikou, která v řadě oblastí překonává to co má k dispozici naše konkurence. Navíc v řadě věcí navázala na více jak 40-ti leté zkušenosti z výroby velkoplošných rozmetadel v městě Gustrower na severu Německa

Hydraulicky poháněné kotouče

Prvním charakteristickým znakem našich rozmetadel je nádrž na olej na straně nástavby nebo rozmetadla, vlastní hydraulický systém pohonu kotoučů, který je odvozen hydraulicky. Kotouče mají neustále stejné otáčky a podle hnojiva se dají regulovat. Více jak 100% prodávaných rozmetadle Gustrower u nás má elektronickou regulaci dávky. Řetězový dopravník je vhodný pro všechny druhy hnojiva od granulovaných, práškových ,až po vápno, šámu nebo masokostní moučku.

Dávkování se provádí pomocí palubního počítače TJ 500 ,který pracuje s vlastním softwarem firmy Gustrower. Na přání dodáváme ovládání pomocí ISO-Bus terminálu nebo IMI převaděče, které umožňují  spolupracovat s ISO-Bus terminaly různých značek.

Sytém Gustrower pracuje s různými N-senzory a je kompatibilní s jakýmkoliv GPS systémem na trhu.

Různé nástavby na tahače a nosiče

Vedle tažených verzí rozmetadel je specialitou firmy Gustrower výroba nástaveb, Ve spolupráci s úpravce nosičů Man pro zemědělství jsme dodali do ČR již několik nosičů Man s nástavbou Gustrower. Dále jsme dodali jednu nástavbu na nosič SAM z Anglie a dvě nástavby na nosiče Dammann.

V současnsoti připravujeme také další možnost nasadit nástavbu Gustrower o objemu 10 -16 m3 pro vápnění na podvozek Annaburger HTS 18.79, případně HTS 20.79.  Variabilita tohoto podvozku umožňuje také nasazení hydraulické ruky pro nakládání různých materiálů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás