Nákupní košík je prázdný

Revoluce v přípravě siláže - kombinovaná fólie nové generace!

Pátek 29.03.2013

 

S nově vyvinutou kombinovanou silážní fólií Polydress O2 Barier 2v1 si udržíte náskok, neboť nabízí vše, co profesionálové potřebují: 
              

     -    6-10x účinnější kyslíková bariéra zaručuje kvalitnější siláž
     -    Významné omezení ztrát živin a energie krmiva
     -    Výrazná úspora času při zakrývání
     -    Značné usnadnění práce díky nižní hmotnosti materiálu
     -    Dlouhá životnost díky nové kombinaci materiálů
     -    Méně fólie určené k recyklaci

Celkově znamená tento nový systém výrazné snížení potřeby pro dopravu, logistiku, skladování a práci.

Fólie Polydress O2 Barrier 2v1 se opticky liší od běžných fólií jen minimálně a běžným způsobem se uloží na zakrývanou silážovanou hmotu. Následně  se spustí fermentační proces, kdy podkladová fólie začne pohlcovat vlhkost ze silážované hmoty. Přitom se významným způsobem zvyšuje její pevnost, odolnost proti proražení a tažnost. Jako ochranu doporučuje firma RKW na zakrytí položit ochrannou síť a pytle naplněné štěrkem.

Díky propustnosti polyamidové podkladové fólie pro vodní páru dojde k oddělení jednotlivých vrstev: Vodní pára ze siláže prolíná podkladovou fólií a kondenzuje na silážní polyetylénové fólii, která prostup vodní páry zablokuje. Po několika dnech jsou jednotlivé vrstvy fólie dokonale oddělené. Podkladová fólie přilne k povrchu siláže. Tímto způsobem se účinně zamezuje hromadění vlhkosti a s tím souvisejícímu riziku tvorby plísně. To je další výhoda oproti běžným podkladovým fóliím.

Kombinovaná fólie O2 Barrier 2v1 představuje bonus pro životní prostředí a zároveň plus pro siláž. Čtyřicetiprocentní úspora surovin, méně odpadu z obalů, nižší náklady na likvidaci - koncepce 2v1 nastavuje zcela novou laťku.

Nová fólie byla vyvinuta naším dodavatelem - německou firmou RKW a v Německu získala již řadu ocenění.

Vyzkoušejte a porovnejte Váš dosavadní systém zakrývání s naší revoluční fólií - vlastní zkušenost přesvědčí nejlépe !

 

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás