Nákupní košík je prázdný

Řešení šité na míru zákazníka.......

Čtvrtek 13.09.2012

Materiál jako med

Ještě předtím než si zákazník u firmy Annaburger objednal nový vůz, vyzkoušel vykládání a těsnost vozu Schubfix na určitém vzorku,což je vidět na fotografiích. Tento materiál je odpadem při výrobě ethanolu z cukru a následně se používá jako hnojivo. Firma, která hnojivo dále upravuje požadovala po firmě Annaburger řešení vozu, který bude schopen takovýto materiál přepravovat z jeho výrobny do zpracovatelského závodu  a hlavně tento  bez problémů vyprázdní z korby.

Během několika měsíců se samozřejmně změnila struktura materiálu, ten se stal řidším, což klade nové nároky na těsnost systému.

Na fotografiích je vidět nástavbu Schubfix, která byla posazena na již stávající sedlový podvozek (nosič kontejnerů). Nástavba je k podvozku přidělána pomocí kontejnerových úchytů. Zpracovatel hnojiva využívá kamionové dopravy na přepravu materiálu do zpracovatelksého závodu. Pro informaci dodáme, že hustota materiílu je 2,5 t /m3.

Koncept vozů s výtlačným čelem Schubfix je určen pro tvrdé podmínky a speciální případy, kdy je třeba vyprázdnit různé i lepivé materiály.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás