Nákupní košík je prázdný

Reprezentativní stánek firmy Annaburger Nutzfahrzeuge na výstavě Agritechnica

Neděle 20.11.2011

Z velikosti dopravní techniky Annaburger byli překvapeni

Řada zákazníků z ČR, která navštívila stánek firmy Annaburger na výstavě Agritechnica 2011 v Hannoveru, byla  na první pohled velice překvapena z velikosti  vystavovaných vozů.  Až na výměnný systém HTS 22.79 a nový Teleliner byly všechny vozy třínápravové a " pořádně veliké ".

V letošním roce věnovala firma Annaburger svému stánku velkou pozornost pokud jde o velikost, přehlednost, prostor pro jednání a také pokud jde o nové typy strojů, které představila poprvé.  Na stánku bylo možno vidět hned několik novinek.

Nová aplikační cisterna Annaburger s čerpadlem

Nová byla aplikační cisterna Annaburger HTS 33.28  o objemu 27 m3, vybavená nejmodernějším čerpadlem Vogelsang a hadicovým aplikátorem této firmy se záběrem 24 m. Výbava této cisterny byla excelentní - ISO-BUs ovládání pomocí počítače WTK Fieldoperator 300, dofukování pneu PTG, dlouhá nasávací ruka NW 200, nové čerpadlo Vogelsang VX186-260 Q, hydropneumatické odpružení náprav BPW s nuceným řízením náprav.

Hned vedle stála přívozná cisterna Annaburger LS 38.28 o objemu 28 m3 určená pro spojení s tahačem na silnici pro přívoz kejdy k poli. Cisterna byla také vybavena čerpadlem Vogelsang.

Teleliner - vhodná kombinace pro aplikaci hnoje a odvoz senáží

Většina vystavených strojů Annaburger na výstavě byla vybavena hydropneumatickým odpružením náprav firmy BPW. Také model Teleliner používá tyto nápravy.Jedná se o tzv. koncept  - dva v jednom. Během 30 minut lze rozmetací ústrojí vyměnit za zadní čelo na senáže. Díky teleskopickým postranicím z aluminia je možno z vozu během několika minut udělat plnohodnotný senážní vůz o objemu skoro 40 m3 na tandemovém podvozku.

V ČR pracují v současnosti již dva takovéto stroje, jeden na bázi výměnného systému HTS 22.79, druhý vůz je jednoúčelový model HTS 22.04/03 s kloubovými výkyvnými nápravami.

Fieldliner - nový koncept překládacího vozu na senáže

Tento koncept vozu představila firma Annaburger poprvé v loňském podzimu. Od té doby prodala tři tyto velké vozy do podniků služeb, které tento vůz používají při sklizni  mnohdy i 24 hodin v kuse.

Překládací vozy o objemu 55 m3 se začínají uplatňovat všude tam, kde se jedná o přepravu siláží na delší vzdálenosti. Proto se na kraji pole překládá siláž od nákladních aut. Podobně to může fungovat také u štěpky.

Nový Schubmax Plus

Na výstavě Agritechnica se poprvé představil také nový vůz Schubmax Plus se sníženými postranicemi na 1,78 m. Tento koncept lépe vy\hovuje zákazníkům, kteří chtějí ve voze vozit také obilí a nechtějí vůz přetěžovat. Pro senáže se vůz opatřuje nástavkami. Na výstavě byl představen koncept vozu jak bude přicházet do sériové výroby v letošním roce.

Na stánku firmy Annaburger nás v průběhu výstavy navštívila řada našich zákazníků, dá se říci "dvorních zákazníků" se kterými spolupracujeme více jak 10 let. To nás velice těší, protože spolehlivost  techniky Annaburger, servis a další služby se odráží i na dalším prodeji naší techniky.

Ještě jednou děkujeme všem naším zákazníkům za návštěvu našeho stánku na výstavě Agritechnica.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás