Nákupní košík je prázdný

První zkušební nasazení nového Schubmaxu HTS 29.17

Pondělí 20.08.2012

Ideální návěs pro ty, kteří chtějí vozit velké množství senáže a siláže

Návěs s výtlačným čelem Annaburger HTS 29.17 je speciál pro velké chovatele skotu, provozovatele bioplynových stanic nebo podniky služeb. Je to dáno objemem korby 55 m3, možností komprimace materiálu o 15% a také velice povedeným podvozkem s hydropneumatickým odpružením náprav. V Německu patří tento vůz k nejprodávanějším výrobkům firmy Annaburger současnosti.

První jízda v senáži

Na fotografiích kolegy Michala Trtka je vidět první nasazení nového vozu, který prodala firma HM Hodonín společnosti Zevos Uherské Hradiště. První nasazení vozu bylo s traktorem JCB Fastrac o výkonu 230 k, který si s vozem poradil zdárně i v kopcovitém terénu u Uherského Brodu. Při prvním nasazení byla sice senáž trochu sušší než normálně, funkci vozu s výtlačným čelem to ale nevadilo. Hydropneumatické odpružení vozu se ideálně doplňuje s traktorem JCB Fastrac, který je známý vyššími pracovními rychlostmi. Nucené řízení náprav fungovalo velice dobře.

O praktickém nasazení návěsu Annaburger HTS 29.17  na Moravě Vás budeme pravidelně informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás