Nákupní košík je prázdný

První zásilka z Annaburgeru v roce 2013

Pondělí 18.02.2013

Výměnné systémy HTS 22.79 jsou jedny z nejoblíbenějších na našem trhu. Zákazníky na nich láká především jejich velikost a univerzálnost. Vždyť korba o délce 7 metrů je na dvounápravových vozech stále ještě rarita. Cisterna o objemu 18 kubíků sice není v našich končinách nic šokujícího, ale takto velká cisterna na výměnném systému na dvou nápravách je také výjimka, nemluvě o provedení v laminátu.

Samozřejmostí výměnných systémů Annaburger je hydropneumatické odpružení podvozku a oje a radiální pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Díky hydraulickému podvozku a osvědčenému upnutí nástavby na podvozek lze nástavby vyměnit již za 30 minut. Elektrohydraulické ovládání umožňuje ovládání stroje jen pomocí jedné tlakové hadice a beztlakové zpátečky

Korba má základní výšku bočnic 1,8 m a objem činí 29 m3. Pokud je korba vybavena senážními nástavky 550 mm, objem se šplhá až na 37 m3. Z můstku umístěného v čele vozu je možné zakrýt náklad plachtou.

Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti se všemi výměnnými systémy!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás