Nákupní košík je prázdný

První třínápravový hákový nosič Krampe v ČR

Čtvrtek 09.05.2013

Model THL 23L je třínápravový nosič určený pro kontejnery o délce cca 6,5 - 7 metrů. V základu je vybaven vzduchovým odpružením včetně speciální funkce, kdy se při natahování a sklápění kontejneru vypustí měchy zadní nápravy a zlepší se tak parametry nosiče při natahování kontejneru. Firma Krampe vyrábí ještě model THL 30, který je ve standardu vybaven hydropneumatickým odpružením podvozku a vlastním hydraulickým systémem, který je hnán kardanem z traktoru.

Model THL 23L může být vybaven nápravami ADR i BPW v provedení náběžném i s nuceným řízením. Na výběr je široká škála pneumatik, od silničních až po široké pneu s nízkým tlakem na půdu. Jelikož dodaný hákový nosič bude většinu svého času trávit na silnicích, byly majitelem vybrány silniční pneumatiky.

Hákový nosič THL 23L může být vybaven různou doplňkovou výbavou, například dálkovým ovládáním, vlastním hydraulickým systémem, hydraulickým zajištěním kontejneru či různými systémy, které umožňují natahování delších či těžších kontejnerů.

Přejeme novému majiteli mnoho spokojenosti s hákovým nosičem Krampe!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás