Nákupní košík je prázdný

První snímky jednostranného návěsu Annaburger HTS 22.12 s novým tvarem korby

Čtvrtek 22.12.2011

Neustálý vývoj a inovace

Firma Annaburger je z našich dodavatelů firma s největším inovačním potencionálem. I v oboru dopravní techniky neznám mnoho podobných firem. Na letošní výstavě Agritechnica to bylo jasně vidět, kolik novinek Annaburger představil . V záloze má ale firma Annaburger i další novinky, jako je například nová modelová řada jednostranných návěsů.

Zajímavostí této řady jsou sklopné postranice vně korby, které se dají během krátké doby zvednout a použít na senáže. V tomto směru je toto řešení jedinečné na trhu.

Podvozek nového modelu návěsu je tradiční  hydropneumaticky odpružený s nejsilnějšími nápravami BPW. Hydropneumatické odpružení platí i pro oj.  Toto řešení má výhodu v tom, že u jakéhokoliv traktoru upraví rám návěsu do vodorovné polohy. Díky tomu nejsou nápravy nerovnoměrně přetěžovány. Ke standardu patří kola s ráfkem 26,5", je možno ale objednat i návěs s koly 30,5".


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás