Nákupní košík je prázdný

První rozmetací nástavba Gustrower D-078 o objemu 11 m3 na třínápravovém nosiči Damann

Pondělí 05.03.2012

Špičkově vybavená rozmetací nástavba Gustrower

Rozmetací nástavba na nosič Damann má označení D-078 (dnes GDK 8000) a disponuje objemem 11 m3. Ve spojení se samochodným nosičem se jedná o jeden z nejvýkonnějších strojů na aplikaci minerálnáích hnojiv a vápna na trhu. Rozmetací nástavba vybavená řetezovým dopravníkem,elektronickou regulací dávky, přenašečem signálu pro ISO-Bus terminál, novým rozmetacím ústrojím typu H a ovládáním hraničního hnojení a usměrňovače hnojiva na souvrati z kabiny samochodu.

Pracuje v Precizním zemědělství

Nová rozmetací nástavba Gustrower je schopna pracovat v systému dělených dávek s jakýmkoliv systémem GPS. Protože nosič Damann je vybaven GPS anténou a ISO-Bus terminálem Damann, je nástavba připravena kdykoliv pracovat podle zadané hnojné mapy a na druhou stranu je možno z počítače stáhnout data pro vyhodnocení do stolního počítače.

Fotografie jsou z přípravy rozmetadla na sezonu a ze zaškolení. V těchto dnech by měla proběhnout první ostrá zkouška rozmetadla v praxi.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás