Nákupní košík je prázdný

První přívozná cisterna Annaburger o objemu 24 m3 v ČR

Středa 02.09.2015

Sortiment přívozných cisteren Annaburger byl v minulém roce významně rozšířen. Krom legendárního modelu HT 24.27 o objemu 21 m3 a zatím stále nedoceněného modelu HT 18.27 o objemu 15 m3, se řada rozrostla oběma směry. Byl vytvořen model s 12 m3 nádrží pro menší provozy, ale především byla představena řada cisteren HTD 30 a 33.28 o objemech 24 a 27 m3. Právě model HTD 30.28 jsme předali zákazníkovi na Vysočině.

Tyto nové cisterny se ve více prvcích liší od svých předchůdců. Novinkou je možnost u obou modelů dodat stroj jako pevně spojený komplet, a nebo jako cisternu s odpojovací Dolly. I klasická pevně spojená točnice doznala změn, které zajišťují větší výkyv celé točny s přední nápravou, což se ocení především při sjíždění z komunikace na pole či polní cestu. Nové cisterny jsou také komplet vzduchově odpružené na všech třech nápravách.

Nová řada cisteren je vybavena pouze čerpadly Vogelsang VX 186/260Q o výkonu 5 430 l/min, případně lze dodat cisternu bez čerpadla. Podvozek lze vybavit silničními pneumatikami 385/65 R22,5, případně stejnými s šířkou 425 a 445 mm. S tímto obutím lze zkombinovat zadní natáčecí nápravu. Flotační pneumatiky 560/60 R22,5 lze dodat pouze bez natáčecí nápravy.

Cisterna HTD 30.28 v ČR je vybavena silničními pneumatikami a natáčecí nápravou, čerpadlem Vogelsang, komfortní elektrohydraulikou MMS, automatickým vypínáním čerpadla při plnění, vrchním nasávacím otvorem a zadním Andockem o průměru 200 mm. Cisternu provozuje firma Agroslužby Žďár nad Sázavou, která již jednu klasickou přívoznou cisternu vlastní, a cisterna pracuje u samochodného aplikátoru kejdy na podvozku Claas Xerion 3800. Cisternu dodala firma Agrall.

Přejeme Agroslužbám Žďár nad Sázavou mnoho spokojenosti s novou přívoznou cisternou Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás