Nákupní košík je prázdný

První praktický test naší Dolly 20 L od firmy Krampe na Vysočině

Neděle 14.08.2011

Bez předvádění to nejde

Návěs s točnou prodala naše firma v roce 2006 jako první v ČR. Protože náš původní dodavatel dvakrát zkrachoval, byli jsme rádi že firma Krampe zařadila tuto věc do svého programu. Prospekt je hezký, ale zákazníci chtějí vidět tento typ návěsu na vlastní oči a vzkoušet ho se svým návěsem, který mají k dispozici.

Z tohoto důvodu jsme se rozhodli pro předváděcí návěs Krampe Dolly 20 L , který je na předvádění špoičkově vybaven dvojitým čerpadlem o výkonu 130 l/min,  je dobře obut pneu Michelin o šíři 500 mm a má špičkové odpružení vzduchem ,včetně náprav BPW.

První nasazení proběhlo v minulých dnech ve společnosti ZD Vysočina Zbýšov, kde naše firma předváděla jak tuto Dolly od firmy Krampe, tak i předváděcí překládací vůz Annaburger HTS 22.79.  Na snímcích fotografa Petra Tvrdíka je zachycena Dolly s návěsem Carnhell na kraji pole agregovaná s traktorem JD.

První zkušenosti s novým návěsem jsou vesměs pozitivní. o dalším nasazení vás budeme informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás