Nákupní košík je prázdný

První návěs Krampe Big Body 750 S pracuje v Zemědělském obchodním družstvu Agrispol Mořice

Neděle 21.08.2011

Nadstandardně vybavený návěs Krampe

Model návěsu Krampe BB 750 S je dvoustranně sklápěný a vyznačuje se nejdelší korbou, která je u tandemových návěsů k dispozici, tedy délkou 7,5 m.. Požadavkem farmářů z Mořic bylo nucené řízení náprav, které používají u téměř všech návěsů moderní konstrukce. Nucené řízení má tu výhodu, že obsluha traktoru může couvat tam kam potřebuje, aniž by musela zablokovávat zadní nápravu. Teoreticky se dá tímto způsobem zatáčení couvat do pravého úhle, což se osvědčí v úzkých halách.

U nového návěsu BB 750 S jsme po dohodě s vedením podniku zvolili nové parabelicky odpružené nápravy BPW s nuceným řízením a nosníky náprav 150 x 150 mm a bubny 410 x 180 mm.

Vůz došel právě včas krátce před letošními žněmi. Návěs je agregován s novým traktorem Fendt Vario 930,což je do dopravy s návěsem Krampe ideální kombinace. 

Přejeme společnosti Zemědělské obchodní družstvo Agrispol Mořice hodně ujetých kilometrů s novým návěsem Krampe.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás