Nákupní košík je prázdný

První návěs Krampe BB 640 ECO v ČR má svého majitele

Středa 08.06.2011

Sázka na jednoduchost a kvalitu

V segmentu návěsů o celkové hmotnosti 20 t se většina zákazníků v ČR zajímá v první řadě o cenu a málokdy o ostatní parametry jako je objem, použité nápravy, pneumatiky a především faktor číslo jedna z hlediska nákladů a to spotřebu.

Návěs BB 640 ECO od firmy Krampe je odlehčená verze modelu BB 650, který boduje velkým objemem korby v senáži (35 m3) a nízkou hmotností. Nový model BB 640 ECO je ještě lehčí a obratnější než BB 650, má ale stejný objem korby a technicky přípustnou nosnost 20 t.

O takovéto nosnosti na poli se může většině konklurentů v této třídě, kteří používají většinou korby o délce 5-5,5 m , jen zdát.Firma Krampe posadila nápravy nového vozu trochu dozadu a použila par\belicky odpružené nápravy BPW, které se k tomuto vozu velice hodí. Vůz se lehce táhne a má s traktorem velice nízkou spotřebu.

Zkušenosti nového majitele návěsu Krampe , který agregoval návěs s traktorem Case IH Puma s výkonem 155 k jsou velice pozitivní, což nás těší.

Přejeme novému majiteli hodně spokojenosti s novým vozem.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás