Nákupní košík je prázdný

První návěs Annaburger BasicLiner v České republice

Čtvrtek 18.01.2018

Před příchodem BasicLinerů byl nejmenší Annaburger model HTS 20.12 s délkou korby 6,5 m, což je hodnota, kterou někteří konkurenti dosahují až u tridemů. I když tyto návěsy jsou úspěšně agregovány s traktory o výkonu i 140 koní, chyběl v nabídce ryzí návěs pro menší farmy.

Proto byl vytvořen BasicLiner. S délkou korby 5,5 m a základním objemem 18,6 kubíků je vhodný pro traktory od 100 koní. Odpružení podvozku je vyřešeno jednoduchou parabolickou nenáběžnou nápravou, oj je pevná a pasuje do spodního závěsu traktoru. To činí z BasicLineru velmi jednoduchý stroj s příznivou cenou.

Na konci roku 2016 se uvolnil v Německu předváděcí BasicLiner. Po rychlé prohlídce přímo ve výrobním závodě v Annaburgu byl návěs zakoupen zákazníkem ze západních Čech. Velikost návěsu byla ideální pro veškeré operace na farmě (senáže, siláže, převozy hnojů), vysoce ceněny byly kvalitní komponenty a zázemí, které my i firma Annaburger poskytujeme.

Návěs jsme vyfotili v červnu při senážích, kdy byl agregován s traktorem John Deere 6820. Pneumatiky 560/60 R22,5 zajišťují nízký tlak na půdu a nástavky 60 cm vysoké zvyšují objem až na 26,5 kubíků.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás