Nákupní košík je prázdný

První kombinovaný senážní lis Budissa Bag s kotovou a lany v ČR

Sobota 04.06.2011

Neustále vepředu ....

Naše firma prodává kompletní technologii senážování do vaků včetně poradenství a servisu v oblasti výroby krmiv. našimi zákazníky jsou největší podniky služeb a přední chovatelé dojnic v ČR. Prodej technologie Budissa Bag probíhá přímo konečným uživatelům, kterým poskytujeme excelentní služby.

Firma Budissa Bag je vedoucí firmou v oboru v Evropě, stále více ale své stroje dodává i do Japonska,do Austrálie, na Nový Zéland . V našem programu je široký výběr lisů pro menší farmáře, pro velké podniky i podniky služeb.

Kombinovaný lis RT-8000 , který jsme v těchto dnech dodali do ČR , je vybaven dvěma systémy brždění (lisování). Pro potřebu lisování travních senáží nebo vojtěšky je ideální systém s lany, kdy je stlačení materiálu excelentní. Také pokud chce zákazník lisovat krmivo na louce je lepší systém s lany.

Druhou variantou je kombinace kotvy a brždění kol , která se uplatní dobře na silážní kukuřici, na cukrovarnické řízky, mláto a CCM kukuřici.

Systém kombinovaného lisu funguje u firmy Budissa Bag již několik sezon a je připraven na nové výzvy. 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás