Nákupní košík je prázdný

První fotografie nového vozu Annaburger Schubmax Plus s rozmetacím ústrojím

Sobota 01.12.2012

První fotky nového stroje jen na našich firemních stránkách

Jako velice respektovaný partner firmy Annaburger máme možnost v praxi vidět první nasazení nových strojů, které se připravují do výroby nebo do předsériové výroby. Jedním z nich je koncept vozu HTS 22.17 Schubmax Plus, který jsme v tandemové verzi představili na výstavě Země živitelka.

Tato novinka letošního roku dostala na podzim nové rozmetací ústrojí, známé z modelů Teleliner nebo Schubfix. Tři frézovací válce ve spojení s talířovým rozmetacím ústrojím odvedou čistou práci. Tak jako u každého vozu s výtlačným čelem trvá na začátku rozmetání určitou dobu než se materiál zkomprimuje a je rovnoměrně rozmetatelný. To je asi jediný rozdíl proti rozmetadlům s řetězovým dopravníkem.

Nedaleko od Annaburgeru jsme v jednom spřáteleném zemědělském podniku zachytili tandemový Schubmax Plus HTS 22.17 s firemním JCB Fastracem, jak rozmetá plnou dávku hnoje. To je v těchto testech obvyklé, protože výrobce chce vědět hranice možností nového systému. První testy rozmetadla dopadly velice dobře, paralelně probíhají také testy nového překládacího šneku. Na jaře se máme možnost těšit na řadu nových věcí od firmy Annaburger.

Podobný program v oblasti rozmetání hnoje a kompostů, včetně univerzality , nemá žádná jiná firma na trhu. Jen namátkou jmenujme výměnný systém Multi Land Plus s rozmetadlem a korbou, kombi vůz Teleliner - rozmetadlo a senážní vůz v jednom, Schubfix - vůz s výtlačným čelem a rozmetacím ústrojím, normální rozmetadla Annaburger s možností předělání na senážní vůz. Těch možností je u nás skutečně mnoho.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás