Nákupní košík je prázdný

Profi rozmetadlo Gustrower pracuje již druhou sezonu na farmě ing.Krále v Doksanech

Čtvrtek 03.05.2012

Profi rozmetadlo s vysokým výkonem a přesností

Soukromá farma ing.Krále z Doksan na litoměřicku je známá uplatňováním moderních technologií při zpracování půdy technikou Horsch. V loňském roce jsme prodali ing.Královi nový model rozmetadla Gustrower GDK 7000 o objemu 10 m3 a odkoupili od něj starší typ rozmetadla Gustrower.  Asi na 1400 ha pomáhá nyní naše rozmetadlo Gustrower při aplikaci minerálních hnojiv. Díky vyspělé elektronice, přesnému dávkování , novému rozmetacímu ústrojí typu H a hydraulickému pohonu kotoučů, rozmetají naše rozmetadla velice přesně a s vysokým výkonem. U progresivních farmářů jsou navíc schopna kdykoliv pracovat se systémem hnojných map, hnojení podle GPS nebo N senzoru. To jsou obrovské výhody, protože díky tomu budou schopni naši zákazníci  v budoucnosti schopni optimalizovat aplikaci hnojiv né pološně , jako doposud, ale v tzv. dělených dávkách podle potřeby pozemku a rostlin.

Stále více progresivních farmářů, kteří používají také technologie Horsch , sází na naše velkoplošná rozmetadla. V poslední době to byla farma Agros Kojice s.r.o. ,terá vsadila také na model GDK 7000.

Rozmetadlo na farmě ing.Krále je vybaveno dražšími ,ale velice kvalitními pneumatikami Nokian, které zatím pracuji v ČR u dvou zákazníků. Oba dva zákazníci jsou maximálně spokojeni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás