Nákupní košík je prázdný

Profi model cisterny Annaburger HTS 22.K 27 si získává stále více zákazníků

Pondělí 26.12.2011

Podobných cisteren na trhu moc nenajdete

Profi segment se od ostatních segmentů liší v první řadě cenou, na druhé straně na strojích nejdete komponenty, které mají svou váhu a opodstatnění v každodením boji o "náklady" nebo o "úspory".

V letošním roce jsme prodali několik cisteren tohoto typu v maximální možné výbavě. Všichni zákazníci oceňují bezproblémový provoz, vysokou stabilitu na svahu, excelentní komfort při jízdě, který se nedá porovnávat s buggy nápravami, vzduchem odpruženými nápravami nebo kloubovými nápravami.

Sázka na nízké těžiště, robustnost a zároveň nízkou hmotnost

Model K uvedený na trh před dvěma roky dostal řadu nových prvků, jako je tažený rám stroje, větší délka cisterny, a tím i nižší výška, možnost širších náprav u pneu 30,5", agregace s nejsilnějšími hydropneumaticky odpruženými nápravami BPW na trhu.

Ovládání stroje probíhá z palubního počítače. U hydropneumaticky odpružených náprav je k dispozici zvedatelná náprava, která pomáhá na poli k lepší trakci zadních kol traktoru a na silnici šetří jednu sadu gum. Když se podíváte po konkurenci, nenajdete srovnatelnou nabídku ve standardu.

Od letošního roku se model HTS 22.K  dělá jak s vývěvou, tak i s čerpadly Vogelsang, řady VX 186-260, což je extratřída pokud jde o výkon a životnost.

Široký výběr adaptérů

K cisternám řady K jsou k dispozici dva typy závěsů - tří a čtyřbodový a celá paleta hadicových, botkových hadicových aplikátorů s různými záběry, včetně radličkových a diskových zapravovačů. Více informací o nich najdete v rubrice Produkty - Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás