Nákupní košík je prázdný

Profi Class - profi postřikovače od firmy Dammann

Pondělí 23.01.2017

Postřikovače Profi Class v jednonápravovém provedení se dodávají s objemem nádrží 5 000, 6 000 a 7 000 litrů. Záběry ramen jsou 24 až 39 metrů se sedmi až dvanácti sekcemi. Ramena lze dělit dvakrát či třikrát a lze je v budoucnu rozšířit na větší záběr, pokud jsou na to ramena připravena. To dále zvyšuje universalitu postřikovače.

V základu postřikovače je pístovo membránové čerpadlo o výkonu 320 l/min (5  000 litrů nádrž) nebo 500 l/min (6 a 7 000 nádrž), základním ovládacím rozhraním je Isobus Basic terminál, který lze za příplatek nahradit dotykovým displejem. Rovněž v ceně stroje je digitální stavoznak Tank Control a míchací centrum o objemu 60 litrů.

Stejně jako u modelu Classic, i postřikovače Profi Class lze dovybavit sekční kontrolou, systémem regulace rozdílných dávek při průjezdu zatáčkami C-C-A, různými druhy osvětlení ramen včetně systému Night Lux, silnějším čerpadlem a automatickým ovládaním výšky ramen se čtyřmi nebo šesti ultrazvukovými senzory. Systém D-A-S, tedy aplikace s podporou vzduchu, je také možná u modelů Profi Class. Stroj je pak vybaven hermeticky uzavřenými rameny, které vhánějí vzduch před a za aplikační trysky. Postřikový kužel je tak chráněn z obou stran.

Samozřejmostí jsou různé varianty pneumatik libovolných šířek a průměrů. Jediným omezením je nosnost pneumatik. Nápravu lze za příplatek dodat vzduchem odpruženou, s pevnou či řiditelnou ojí do horního nebo spodního závěsu. Postřikovače Profi Class představují robustní a spolehlivé stroje pro nejnáročnější zákazníky. Přesto se ani zdaleka nejedná o největší postřikovače Dammann, ale o tom až příště...


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás