Nákupní košík je prázdný

Profi cisterny Annaburger lze objednat také v barevném provedení na přání

Neděle 13.02.2011

Přesně podle přání zákazníka....

Žádná sériová produkce ,ale výroba přesně podle požadvku zákazníka, tak lze charakterizovat současnou výrobu u firmy Annaburger.  Na fotografiích je zachycen jeden z aktuálních modelů, který si objednal jeden východoněmecký zákazník v barevném provedení, s hydropneumatickým odpružením, rychlostí 60 km/h, nuceným řízením náprav ,širokými pneu 710 mm a dofukováním vzduchu v pneumatikách.

Standardem takovéto cisterny je elektrohydraulické ovládání funkcí stroje, přední zvedatelná náprava, hydraulicky odpružená oj , příprava pro tříbodový závěs a pánev K 80.

Kvalita má svou cenu

U většiny kvalitních produktů platí, že kvalita se rychle zaplatí a také to ,že kvalita má svou cenu. Například nucené řízení náprav BPW má dálkové ovládání tzv. justýrování náprav (srovnání nápravy do nulové pozice). Těchto extra věcí je na cisternách Annaburger mnoho.

Pokud máte nějaký dotaz nebo vás zajímá technické řešení firmy Annaburger, jsme vám k dispozici!

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás