Nákupní košík je prázdný

Profi aplikační cisterny Annaburger na tridem podvozku lze vybavit i velkými koly s ráfkem 30,5"

Neděle 06.03.2011

Když nároky stoupají.......

Jak již jsem se zmínil, pokaždé je možno v Annaburgu vidět novinky v oblasti cisteren na aplikaci kejdy. Například nejnovější cisternu o objemu 27 m3 je možno dnes objednat také s vodou chlazenou vývěvou nebo s výkonným čerpadlem Vogelsang. Vodou chlazená vývěva byla na nové cistereně kombinována s tzv. turboplněním a nasávací rukou NW 200 . Samozřejmostí u této kategorie cisteren je nucené řízení náprav a možnost namontování pneu s ráfkem 30,5". Tato kola jsou standardně namontovat u nové řady cisteren K s hydropneumatickým odpružením náprav.

Velice často jsou tyto profi cisterny vybaveny moderními hadicovými aplikátory se záběrem 15,18 a 24 m a také elektronickým dávkováním dávky pomocí průtokoměru a palubního počítače. Samozřejmostí je zde tzv. čtyřbodový závěs pro uchycení větších aplikátorů.

Na fotografiích jsou zachyceny dva typy cisteren Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás