Nákupní košík je prázdný

Profi aplikační cisterna Annaburger HTS 22.K27 o objemu 18 m3 se v Horním Bradle osvědčila

Neděle 10.06.2012

Sázka na kvalitu....

V oblasti ,kde hospodaří farmáři z Horního Bradla, je více kopců než roviny. Proto byla aplikační cisterna koncipována s ohledem na tuto skutečnost. Nový model cisteren HTS 22.K27 je delší a nižší než dříve vyráběné modely cisteren Annaburger. V kombinaci s hydropneumaticky odpruženými nápravami, rozchodem do kukuřice (2250 mm), šorokými koly 600/65-30,5" Michelin a propracovaným podvozkem, je nová cisterna ideální do podmínek ,které v Horním Bradle jsou.

Dvakrát týdně je cisterna navíc využívána pro dopravu výpalků do bioplynové stanice na delší vzdálenost. Výhodou laminátových cisteren je mimo jiné i vysoká odolnmost proti korozi (nekorozivnost). To je velká výhoda konstrukce Annaburger.

Aplikace 20 000 m3 kejdy

Cisterna Annaburger je stavěna na vysoké výkony a na velké zatížení. Má tažený rám z oćelových profilů, hydraulicky odpruženou oj a nápravy, robustní BPW nápravy se zvedatelnou nápravou, tříbodový závěs, moderní hadicový aplikátor 12 m s řezacími hlavami EXO-cut, komfortní ovládání  funkcí stroje a řadu dalších extra funkcí.

V průběhu roku musí vyaplikovat 20 000 m3 kejdy. V průběhu roku je cisterna afregována jak s traktorem Claas o výkonu 220 k ,tak i s traktorem Claas o výkonu 175 k. I takovýto  "menší" traktor si s cisternou Annaburger dobře poradí.

V oblasti pracují i další cisterny Annaburger

Podobný model cisterny HTS 22.K27 s pneu s ráfky 30,5" pracuje nedaleko v oblasti v Kámeni u Havlíčkova Brodu, kde místní zemědělský podnik používá již druhý rok takovouto cistenru a pro podzim si objednal další takovouto cisternu. Další model jezdí na Vysočině v Počátkách.

Jejich maitelé jsou s novými cisternami Annaburger maximálně spokojeni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás