Nákupní košík je prázdný

Profesionální souprava na aplikaci kejdy a digestátu v ZD Jeseník

Úterý 26.05.2015

Cisterny Annaburger vynikají svou robustností a zároveň nízkou hmotností díky lehké konstrukci nádrže. Obrovskou výhodou nádže ze sklolaminátu je nejen nízká hmotnost, ale především odolnost nádrže proti jakýmkoliv vlivům a reakcím ze strany převáženého materiálu. Ostatně každý kdo vlastní starou dobrou "htsku" nepochybuje o tom, co laminát vydrží.

Cisterna HTS 20.27 má objem 15 kubíků a v základu je vybavena osvědčenou kloubovou nápravou, která je velice vhodná pro práci v těžkém terénu. Za příplatek může být cisterna vybavena hydraulicky odpruženou nápravou. Cisterna v Jeseníku má základní kloubovou nápravu v náběžném provedení. Je vybavena hydraulicky odpruženou ojí, nasávací rukou NW 200, stranovým a horním napouštěcím otvorem, vzduchovým mícháním a samozřejmě tříbodovým závěsem. Celá cisterna je elektrohydraulicky ovládaná. Použité pneumatiky jsou Nokian 650/50 R22,5.

Pro aplikaci do drnu je používán diskový injektor Vredo o záběru 5,2 m s roztečí disků 17,5 cm. Injektor je špičkově vybaven - má automatické mazání i hydraulický drop stop pro zamezení úkapu na souvrati. Injektory Vredo jako jedny z mála na trhu disponují nezávislým odpružením každé botky a především pro jednu botku používají dva disky do tvaru písmene V. Tyto disky lépe vytvoří štěrbinu a spolu s roztečí 17,5 cm dokáže injektor zapravit i velké množství kejdy na hektar.

S rostoucími nároky na zapravení kejdy a digestátu a s množícími se požadavky na aplikaci na travní porosty bude význam injektorů dále sílit a v oblasti Jeseníku je možné se přesvědčit, že technika Annaburger a Vredo tento úkol zvládne na jedničku.

Cisternu Annaburger i injektor Vredo dodala do ZD Jeseník firma Agrotrans Otice s.r.o., zástupce značky Vredo v ČR a náš dealer v oblasti střední a severní Moravy. ZD Jeseník přejeme mnoho spokojenosti s novou soupravou.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás