Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Güstrower GTU 25 se osvědčil ve Strážovicích

Čtvrtek 03.08.2017

Překládací vozy Güstrower se vyznačují především velkou jednoduchostí. Na voze není téměř žádná elektronika. V základní výbavě má vůz navíc pneumatiky s průměrem ráfku 30,5 palců, které významně přispívají k nízkému valivému odporu a k nízkému utužení půdy. Službaři jistě ocení speciální klapku, díky které lze otevřít celé dno pod šnekem v korbě a perfektně jej tedy vyčistit.

Vůz GTU 25 má základní objem 25 m3, který však často bývá zvýšen nástavky až na hodnotu 28 m3, což bylo i v případě Strážovic. Vůz je vybaven natáčecí boogie nápravou od firmy BPW a radiálními pneumatikami Alliance 650/65 R30,5. O překládání se stará čelní vynášecí šnek o průměru 450 mm s výkonem cca 12 tun za minutu. Při nepříznivém počasí obsluha jistě ocení standardně dodávanou rolovací plachtu.

Překládací vůz jsme zachytili při sklizni řepky u službařských kombajnů. Agregován byl s traktorem Fendt 936 Vario, což je adekvátní souprava v místních podmínkách. Kdo někdy viděl kopce v okolí Kyjova, ví proč... Překládací vůz byl zakoupen také na základě dobrých zkušeností s jiným Güstrowerem, který byl před několika lety ve Strážovicích na službách. Vůz se ukázal jako velice stabilní s nízkým tahovým odporem.

Přejeme firmě Zemagro spol. s.r.o. mnoho spokojenosti s překládacím vozem Güstrower.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás