Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Gustrower GTU 25 - nyní volný na pronájem

Pátek 10.08.2012

Nízký tlak na půdu a velice nízké provozní náklady

Překládací vůz GTU 25 je určen pro obsloužení 3 mlátiček na poli a zvýšení výkonu linky o 25%. jako jeden z mála překládacích vozů je tento již ve standaerdu vybaven nízkotlakými pneu 650/65-30,5"  (náš navíc v radiálním provedení). vůz má nízké těžiště ,malý tlak na půdu a malý tahový odpor. Díky tomu je možno tento vůz agregovat již s traktory o výkonu 170-180 k.

Velice zajímavou věcí u vozů GTU 25, ale i u dalších modelů překládacích vozů Gustrower, je jednoduché a funkční čištění zásobníku vozu, při změně sklízené plodiny. Po odělání jednoho třmenu a po zatočení klikou se otevře kompletní dno zásobníku. Během 3 minut je vůz vyčištěný.

Vyzkoušení se vyplatí....

Řada našich zákazníků ,kteří si u nás vyzkoušeli v praxi překládací vůz , se následně mohla lépe rozhodovat o danné investici. Překládací vůz ,to je prodej technologie, včetně našich zkušeností a rad, které jsme v průběhu 15 let nasbírali.  Využijte naše zkušenosti a poraďte se s námi. Určitě se to vyplatí.

Překládací vůz Gustrower GTU 25 je nyní k dispozici na pronájem. V případě zájmu kontaktujte prosím kolegu Jonáše Petráka.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás